Syyskuun puuhia Korpitien eskarissa

Syyskuun puolella Korpitien eskarissa on ehtinyt tapahtua monenlaista. Kuun alkupuolella kävimme useampaan otteeseen Tervalammen urheilukentällä liikkumassa, harjoittelemassa urheilukisoja varten ja leikkimässä.

Pallonheiton harjoittelua
Iloa leikkivarjosta


Urheilukisat 9.9, eskareilla lajeina juoksu ja pallonheitto

Perjantaina 11.9 vietimme eskarissa pyöräilypäivää. Lapset tekivät eskarin pihaan myös oman liikennepuiston, jossa harjoiteltiin liikennesääntöjä ja liikennemerkkien merkityksiä. Liikenneturvallisuus teema oli eskarissa muutenkin esillä keskusteluissa ja lauluissa.

Pyöräretkellä


Liikennepuistossa


Kädentaidoissa jokainen lapsi on saanut askarrella itselleen syksyisen piirrustusalustan.

Hämähäkit seiteissään


Leikkiä ja touhua eskarin lähimetsässä.

Kalastaja
Ja suuri kalasaalis.

Eskarikirjan tarinoita olemme kuulleet muun muassa pöytänukketeatterin kautta. Eskarikirjan tehtäviä teemme 1-2 kertaa viikossa. 
Eskarikirjan hahmoja pöytänukketeatterissa

Kuva eskarikirjan tarinasta Syysretki



ESKARIKERHOT

Korpitien eskarissa jokainen lapsi kuuluu eskarikerhoon. Jokaisessa kerhossa on neljä lasta ja kerhot toimivat kerran viikossa. Eri kerhot toimivat eri  teemoilla. Tavoitteena on tarjota lapsille heidän vahvuuksiinsa ja tarpeisiinsa vastaavaa toimintaa. Näin alkusyksystä vielä tutustelemme kerhoryhmiin ja kerhotoiminnassa on ollut aiheina mm. riimiparien tunnistaminen, käsitteiden harjoittelu, numeromerkkien tunnistaminen ja kerrontataitojen harjoittelu.

Käsitteiden harjoittelua pelien kautta



Kommentit