Riitan ja Tytin pph yksikön puuhia

 Kaikenlaista kivaa ollaan ennätetty jälleen syyskuussa puuhata. 

Ollaan tutustuttu liikennesääntöihin ja turvalliseen liikkumiseen liikenteessä. Kävelyretkillä ollaan bongailtu liikennemerkkejä, niin kotona kuin hoidossa. Kävimme myös lasten kanssa pyöräretkellä ja se sujui kyllä todella hienosti!

Väritettyjä liikennemerkkejä otettiin leikkiin ja tehtiin teipillä lattiaan autorata. Ensin harjoiteltiin ajamista radalla liikennesääntöjä opetellen ja sitten olikin jo pikkuauton ajokoe. Läpi meni kaikilla, paitsi aikuisten pitää kuulema vielä harjoitella. Pihalla leikittiin maa-meri-taivas peliä liikennemerkeillä, parkki-suojatie-väistämisvelvollisuus. 






Metsässä ollaan käyty touhuilemassa ahkerasti. Tutkittu uusia polkuja ja kuljettu etuperin, takaperin ja välillä karhukävelyäkin.



Liikunta-Lauran oppeja ollaan toteutettu kotipihassa metsä parkourin merkeissä. Kylläpä lapset ketterästi pomppi kiveltä toiselle tasapainoa harjoitellen ja nojailivat puuhun jalat ylhäällä! Ja tokihan oksassa piti myös roikkua. Käytiin myös Lauran ohjaamassa kuvasuunnistuksessa Eino Leino puistossa. Se oli todella kivaa lasten mielestä! Ja vähän piti samalla reissulla kiivetä puuhun, sehän se vasta kivaa onkin!






Kun niin ahkeraan touhutaa, niin kylläpä maistui välipalaksi itse tehdyt sämpylät 😋 
Eli mitäs me ollaankaan hoidossa tehty? Me ollaan leikitty ja opittu siinä samalla vaikka mitä kivaa!



Mitähän kaikkea me nyt lokakuussa oikein leikitäänkään?

Terkuin

Riitta, Tytti ja naperot

Kommentit